Ga naar de inhoud

Breakfast & cereal(bars)

We ontbijten steeds gezonder en lichter. Bovendien moet het voedzaam, snel en makkelijk te bereiden zijn. We helpen je graag aan de juiste ingrediënten om aan de behoeften en wensen van de consument te blijven voldoen.

Coating systems

Onze ingrediënten voor paneren en coaten pas je op allerlei manieren en producten toe. Kies uit verschillende grondstoffen zoals tarwe, peulvruchten of maïs. We houden rekening met belangrijke specifieke eigenschappen zoals viscositeit, kleur en smaak? Ook beschikbaar als glutenvrij.

Meatless & plant-based protein

Minder vlees eten betekent een forse vermindering van onze ecologische voetafdruk. Met onze ingrediënten voor vleesvervangers dragen we dan ook graag bij aan de overgang van een dierlijk eiwitdieet naar een plantaardig eiwitdieet.

Convenience food

Je vindt bij ons veel verschillende soorten voorverstijfselde ingrediënten voor het maken van (gezonde) gemaksvoeding, zoals, soepen, pasta’s, spreads, smeersels, salades en (dip)sauzen. Ons team van specialisten adviseert je graag.

Hartige snacks

We hebben veel kennis en ervaring in het leveren van ingrediënten voor de snack markt. Zo maken we ingrediënten voor stapelbare snacks, direct geëxpandeerde snacks, snackpellets, gecoate noten, snacks die in de oven worden gebakken en snacks die onder hete lucht en druk worden gepoft.

R&D

Innovation Centre

Codrico werkt doorlopend aan innovatie. Van nieuwe functionaliteit en applicatie tot technische toepassingen in bakkerij, confectionary, (kruiden)mixen, zuivel en dranken-industrie. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer
Rectangle