Ga naar de inhoud

Kalvermelkvervangers

Onze voorverstijfselde ingrediënten voor kalvermelkvervangers kunnen een deel van het weipoeder vervangen. Dit verbetert de voeder- en drink-stabiliteit van deze kalvermelk. Ook bevordert het de groei van kalveren. Daarmee zijn de ingrediënten uit de Suprex® Wheat, Suprex®Pea, Suprex® Faba en Suprex® Corn lijn een interessant en voordelig alternatief voor ingrediënten op basis van zuivel.

Aqua feed

Voor de Aqua Feed sector bieden we verschillende soorten ingrediënten op basis van maïs, tarwe, erwten of faba. Ook hebben we een speciaal assortiment voorverstijfselde granen van Suprex® ontwikkeld dat geschikt is voor veel voersoorten. De zetmelen en eiwitten van Suprex® producten zijn voorgekookt en daardoor goed verteerbaar. Doordat we de ingrediënten extreem fijn kunnen malen, zijn onze producten ook geschikt voor garnalen- en larvenvoer.

Huisdiervoeding

Met onze ingrediënten voor huisdiervoeding richten we ons op voedingswaarden en functionaliteiten zoals verteerbaarheid. Zo zijn onze voorverstijfselde granen en peulvruchten uit het Suprex® assortiment voorgekookt. Ze zijn daardoor goed verteerbaar en zitten vol eiwitten. Daarnaast biedt Suprex® specifieke functionaliteiten om de Pet Food eindproducten te verbeteren, zoals om bijvoorbeeld goede honden of katten snacks te kunnen maken.

R&D

Innovation Centre

Codrico werkt doorlopend aan innovatie. Van nieuwe functionaliteit en applicatie tot technische toepassingen in bijv. pre-mix dragers of jong-dieren. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer
Rectangle