Ga naar de inhoud

We werken volgens het Farm to Fork-principe. Elk onderdeel is controleren en te traceren. Daarnaast zijn onze procedures en controles zo ingericht dat we kunnen voldoen aan de toenemende eisen voor niet-allergene ingrediënten. 

Wij kiezen voor kwaliteit

Codrico werkt met de nieuwste technologie en technieken en verwerken alleen grondstoffen van top kwaliteit. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is opgezet op basis van specifieke klanteisen en strenge (internationale) wetgeving en kwaliteitsstandaarden. We zijn gecertificeerd tegen de standaarden BRC Global Standard for Food Safety, IFS Food, ISO 9001, de SGS non-GMO IP Supply Chain en de GMP+ B1 standaard. Daarnaast kunnen we Kosher en Halal producten leveren. Het resultaat hiervan is dat we veilige en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten leveren. We zijn continu bezig met het verbeteren van ons kwaliteitsmanagementsysteem. En heb je specifieke eisen? We denken graag met je mee.

Waar ook ter wereld

Kwaliteit en betrouwbaarheid gaat niet alleen over goede producten. Het gaat ook over dienstverlening. Codrico is er continu op gebrand producten op tijd en compleet uit te leveren. Dat doen we over de hele wereld en bedienen klanten in ruim 50 landen. Over de weg, via het spoor, de zee of met luchtvracht, we leveren zoals afgesproken. Bovendien gaat dit dankzij Onze ‘Authorized Economic Operator’ (AEO) vergunning razendsnel.  

HR

Werken bij

We verwachten van onze werknemers dat zij zich betrokken voelen bij ons bedrijf en zich blijven ontwikkelen, want wij zijn ook begaan met onze medewerkers. Hechte teams en persoonlijke aandacht is dan ook een belangrijk aspect van ons beleid. Wij geven onze medewerkers niet alleen intensieve begeleiding, maar ook opleiding, daar waar dat nodig is. Zo geven we onszelf de kans vakkennis uit te breiden te groeien blijven groeien en ontwikkelen. Groei jij met ons mee?

Rectangle